Насловна  |  Саопштења  |  УНС и ДНВ забринути за судбину "Суботичких новина"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

14. 12. 2009.

УНС и ДНВ забринути за судбину "Суботичких новина"


Удружење новинара Србије (УНС) са својим покрајинским огранком Друштвом новинара Војводине (ДНВ) забринуто је због намере већинског власника „Суботичких новина“ да зграду ове медијске куће хипотекарно заложи, као гаранцију за кредит „Азотари“ из Суботице.

Ванредна Скупштина акционара „Суботичких новина“ заказана је за 23. децембар, а на дневном реду је и доношење одлуке да директор у име и за рачун Друштва потпише уговор, преда бланко менице, и пред судом овери заложну изјаву за реализацију тог посла.

УНС и ДНВ истичу да мањински акционари „Суботичких новина“ нису упознати са детаљима овог посла а да плате запослених у овом медију касне три месеца.

УНС и ДНВ позивају већинског власника "Суботичких новина" да мањинским акционарима пре скупштине образложи овај пословни потез.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси