Насловна  |  Саопштења  |  УНС и ДНВ: Утврдити разлоге прекида програма РТВ ВК и омогућити јој несметан рад
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

14. 06. 2016.

УНС и ДНВ: Утврдити разлоге прекида програма РТВ ВК и омогућити јој несметан рад

Удружење новинара Србије са својим огранком Друштвом новинара Војводине (УНС и ДНВ) тражи од надлежних да утврде зашто је РТВ ВК из Кикинде искључена струја због чега она од јуче поподне не емитује радио и телевизијски програм и јавно саопште да ли је разлог квар или је неко намерно онемогућио рад ове радио-телевизије. Како за УНС каже оснивач РТВ ВК Зоран Милешевић, јуче поподне, приликом прославе 19. рођендана, РТВ ВК је остала без струје.

“Сматрам да је струја искључена намерно јер смо јуче планирали да емитујемо специјал поводом рођендана у којем бисмо приказали ретроспективу наше борбе за истину од Милошевићевог времена и оснивања Радија 1997. године, до данас. Хотел ‘Нарвик’ у ком су наше просторије не може да приступи трафо станици у којој је наводни квар јер је Електродистрибуција за њу надлежна. Ипак, сигуран сам да је струја даљински искључена јер нико пре тога није долазио да утврди квар. Тек после више телефонских позива, екипа је изашла на терен и утврдила да је реч о квару уља у трафостаници”, рекао је Милешевић за УНС и истакао да ће, “након упорног реаговања да се проблем што пре реши, Електродистрибуција данас у 14 сати послати раднике из Београда да поправе квар”.

УНС и ДНВ такође позивају Електродистрибуцију да што пре омогући несметано функционисање ове регионалне телевизије.

Коментари (1)

Остави коментар
уто

14.06.

2016.

... [нерегистровани] у 16:43

uzas!

Uzas!

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси