Насловна  |  Саопштења  |  УНС: СНС да се извини Наташи Јеремић
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

21. 03. 2017.

УНС: СНС да се извини Наташи Јеремић

Удружење новинара Србије (УНС) је запрепашћено оптужбом коју је потпредседник Српске напредне странке Миленко Јованов јуче изнео на рачун новинарке Наташе Јеремић. Јованов је у саопштењу које је пренела Српска напредна странка (СНС) и које је објављено на сајту кампање Александра Вучића оптужио нашу колегиницу да "управља целокупним нарко тржиштем у Србији".

УНС, највеће и најстарије удружење новинара у Србији, очекује од председника СНС-а да се извини јавности и Наташи Јеремић због увреде коју је у кампањи за председничке изборе изнео његов блиски сарадник.

Коментари (3)

Остави коментар
нед

26.03.

2017.

Branislav [нерегистровани] у 17:10

Zasto se zaprepasceni?

Zar nije dovoljno 5 godina Aleksandra Vucica na vlasti,pa da mozete ocekivati sve od toakvog politicara.Sa nijm nema iznenadjenja.
Aleksandra Vucica zanimajun samo licni enteresi i kako njih ostvariti.

srdacan pozdrav

Одговори
чет

23.03.

2017.

Слободан Ћук [нерегистровани] у 13:03

УНС ЦЕНЗУРА

Нисте објавили мој коментар, јер се односио на руководство УНС. Понашате се као најгори цензори и то није први пут. Да ли се стидите истине о ономе како сте дошли на власт у УНС, или како владате? Да ли вам смета што вам кажем да ви нисте заслужни што је УНС најстарије новинско удружење или због кастинског устројства међу члановима.
Ко је сада цензор, коме смета мишљење чланова?

Одговори
сре

22.03.

2017.

dragiša [нерегистровани] у 17:23

dvostruki standardi

Kao dugogodišnji,još od 1970. godine, član UNS-a pitam: da li je naše udruženje ikada osudilo novine koje Vučićevu porodicu medijski teroriđu pričama o bratu,majci,ocu?Koliko se sećam - nikada! Naravno, grozim se saopštenja tamo nekog funkcionera SNS o gospodji Jeremić.Ali, poštovane kolege, zašto čak i u UNS-u počinju da duvaju vetrovi "dvostrukih standarda" , za neke imate razumevanje,za druge ne. Podsećam vas da je na RTV kod izvanredne novinarke Ljubice Gojgić gospodin Jeremić,prema kojem gajim izvesne simpatije,izmedju ostalog što je u UN izveo "Marš na Drinu",rekao da je brat premijera vodja kriminalnog klana u Vojvodini koji se proteže sve do Dragađa na jugu. Zanimljivo je da je to opet ponovio posle press konferencije svoje supruge,ali i Vučića premijera, i - nikom ništa. Ne reagujete gospodo iz UNS-a(počinjete da me podsećate na Gruhonjićevu privatnu organizaciju NDNV,ili NUNS) ni na "metak u čelo",ni na "vešanje",ni na "šamaranje"...Nije dobro što tako činite.
I sada ćete mi verovatno vi,ili kolege , reći - evo ga simpatizer,član,ili SNS bot. Imam gospodo,unapred da vam kažem, dosta godina (41 profesionalnog novinarskog rada) da me u principu ne interesuje ni jedna stranka,jer ,narod bi rekao, ovo što imamo je "smuti,pa prosipi".Ačli, zarad novinarske profesije, novinarsake etike , vratite se istorijski korektnom ponašanju ,a ne novim vetrovima "dvostrukih standarda". Srdačan poudrav, Dragiša Petrović

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси