Насловна  |  Саопштења  |  УНС: Драган Вучићевић измишља
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

22. 03. 2017.

УНС: Драган Вучићевић измишља

Главни и одговорни уредник Информера Драган Вучићевић данас је у јутарњем програму Телевизије Пинк изјавио да је председница Удружења новинара Србије (УНС) Љиљана Смајловић „јуче поподне издала саопштење да организатори имају право да заштите Наташу Јеремић од непријатних питања“. То је измишљотина. Такво саопштење не постоји. УНС позива Телевизију Пинк да објави деманти УНС-а.

Коментари (6)

Остави коментар
пон

27.03.

2017.

anonymous [нерегистровани] у 08:17

Re:

Tacno, sve ovo je daleko od pravog novinarstva, a D.J.Vucicevic je pravi primer. Novinar ne bi trebalo tako da se ponasa, pa neka je i tabloid u pitanju. Za sve uvrede i lazi do sada izrecene, u zemlji koja ima PRAVOSUDJE do sada bi mu ono sto naziva novinama bilo zatvoreno. Ne zbog cenzure, vec sto finansijski ne bi mogao da podnese gubljenje silnih sporova.

Одговори
чет

23.03.

2017.

Milorad [нерегистровани] у 19:41

Elita???

Poštujući Vaš rad postajem ogorčen građanin koji jednostavno nemože da razume ni vašu profesiju ni vas više.Postali ste toliko prodani i nedostojni imena novinara i to velika većina vas da tražim mogućnost pokretanja tužbe za informisanje koje uznemiruje i izaziva veću bolest nego bilo koje druge medecinske bolesti u telu pošto ih vi nanosite u duši slušalaca i čitalaca.

Одговори
чет

23.03.

2017.

amona prvi [нерегистровани] у 16:33

novinarstvo ne postoji

Videvsi sta se desavalo smatram da od sada sto se mene tice novinarstvo ne postoji.UNs se pretvorio u neiakav sindikalni pokret koji predstavlja sebe kroz odredjene licnosti radi licne koristi.Podrska koju predsecnica UNS daje pojedincu a kanalizuje struku se jos nije desila.Zaista sramno.Umesto da stane uz clanove ona staje na stranu pojedinca.Privrzenostn gospodji Natasi mogla je iskazati kroz neku kolumnu a uvom slucaju odbraniti pravo struke.

Одговори
сре

22.03.

2017.

anonymous [нерегистровани] у 22:24

Re: svaka cast

Uveli ste cenzuru, bravo! Sta je bilo sporno, nepodobno, u mom odgovoru Slavujku? Ništa! Zbog toga se, časni moj UNS , ponovo ne blamiraje kao pre dosta godina.

Одговори
сре

22.03.

2017.

anonymous [нерегистровани] у 20:28

Re: ej,ljudi!

Sta vam je, ljudi! Zašto smo se okomili jedni na druge? Kad je to bilo u našoj profesiji, čemu takav rečnik, pogrde bez obzira na to o kome se radi i da li se sa njime ne slažemo. Sramota me je kao veterana.

Одговори
сре

22.03.

2017.

Slavujko [нерегистровани] у 19:49

ISPOD CASTI...

Zasto UNS, zbog cega (koga?) Ljiljana Smajlovic "zaboravlja" da predstavlja SVE clanove UNS?!
Kako sebi ova ugledna novinarka, zena od velikog ugleda medju kolegama i postovaocima ove jadne profesije, dozvoljava da ovraca paznju na ovog jadnog, ljigavog i bolesnog mucenika???
Meni je ispod casti da mu ime pomenem a ne da jos "komentarisem"(?) njegove bljivotine!
Nikako nemojte da obracate paznju na one koji nisu dostojni ni da citaju nesto slozenije od autobuskog "reda voznje"!!!

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси