Насловна  |  Саопштења  |  УНС Ани Брнабић: Нисмо преговарали о повратку у радну групу за Медијску стратегију
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

25. 04. 2018.

УНС Ани Брнабић: Нисмо преговарали о повратку у радну групу за Медијску стратегију

Удружење новинара Србије (УНС) поводом јучерашње изјаве председнице Владе Ане Брнабић да су „била три различита састанка, УНС да се не врати, али да учествује, НУНС ни једно ни другo и нешто треће“, обавештава колеге и јавност да се УНС ни са ким, па ни са премијерком није састајао у вези са повратком у радну групу за израду Медијске стратегије. УНС је, после састанка председнице Владе са представницима Групе за слободе медија, чији није члан, 29. новембра 2017. године затражио састанак са њом, али на ту молбу до данас није добио одговор.

УНС је у данашњем писму Ани Брнабић истакао да је став Удружења око евентуалног повратка представника УНС-а у радну групу у више наврата јавно саопштаван, без икаквих састанака, разговора и преговора са било киме из власти.

„Тај став је увек био јасан и доследан и у њему смо тражили прво извињење, а затим и смену државног секретара за информисање у Министарству културе и информисања Александра Гајовића. Како ни до једног, ни до другог није дошло, одлучили смо да не учествујемо у раду радне групе“, написао је УНС у писму.

УНС је у писму Ани Брнабић навео и да подржава њену одлуку о распуштању радне групе и формирању нове и да је спреман да учествује у њеном раду, на принципима које је она јавно изнела.

Писмо УНС-а Ани Брнабић прочитајте у прилогу.


Коментари (1)

Остави коментар
сре

25.04.

2018.

Zale [нерегистровани] у 22:49

Laži

I ova laže kao i njen gazda vučić aleksandar. Laži, manipulacije, neistine, prevare, frizirani i izmišljeni statistički podaci, prazna obećanja...to je mani i osnovna politika ove vlasti u Srbiji.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси