Насловна  |  Саопштења  |  УНС: Полиција да хитно пронађе Стефана Цветковића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

14. 06. 2018.

УНС: Полиција да хитно пронађе Стефана Цветковића

Удружење новинара Србије (УНС) позива полицију да што пре пронађе Стефана Цветковића, новинара из Беле Цркве, истражи околности његовог нестанка и о резултатима обавести јавност. Министарство унутрашњих послова саопштило је данас да је расписана потрага за новинаром из Беле Цркве Стефаном Цветковићем након што је ноћас пронађено његово напуштено возило на коме су била отворена возачева врата и упаљена светла. Подсетимо, Цветковић се протеклих година више пута жалио да му прете „политичко-тајкунски моћници“. Он је маја ове године навео и да је био задржан на административном прелазу Јариње, због тога што је, како је рекао, радио на истраживању убиства Оливера Ивановића.

Цветковић је прошле године био, због увреде и због неовлашћеног објављивања и приказивања туђег списа, портрета и снимка, неправоснажно осуђен на више од две године затвора по пријавама појединих функционера Српске напредне странке.

Коментари (2)

Остави коментар
пет

15.06.

2018.

Jovan [нерегистровани] у 12:10

Policija pod hitno da pronadje Cvetkovica

Na zalost postupak koji je obavljen, kidnapovanje, ukazuje na veoma crne slutnje i a to da telo Cvetkovica nikada nece biti pronadjeno, kao ni izvrsioci zlocina. Indikativno je to da je Cvetkovic jedini izvrsio najopsezniju i najozbiljniju istragu i analizu atentata na Olivera Ivanovica i tu pocinju svi tragovi. Indikativno je i to da najtvrdji vazalski mediji aktuelnog predsednika Srbije, ni posle vise od 30 sati nakon nestanka Cvetkovica jos uvek nisu objavili ni jednu jedinu vest. Vama cenjeni novinari hvala na profesionalnoj casti i empatiji sa vasim kolegom.

Одговори
пет

15.06.

2018.

Zale [нерегистровани] у 11:05

Farsa

Teška, već viđena farsa od vučićeve, stefanovićeve, gašićeve sns "potrage". Po ko zna koji put u ovoj jadnoj i bednoj zemlji nestaje i/ili biva ubijen neko kome su prethodno pretili visoki zvaničnici aktuelnog sns režima, a onda taj režim i ti zvaničnici "organizuju potragu, istragu, suđenje". I niko ne odgovara.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси