Насловна  |  Саопштења  |  УНС: Полиција да пронађе ко је узнемиравао Југослава Ћосића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

16. 03. 2019.

УНС: Полиција да пронађе ко је узнемиравао Југослава Ћосића

Удружење новинара Србије (УНС) позива полицију да утврди ко стоји иза позива директору телевизије Н1 Југославу Ћосићу у којем наводни службеник америчке владе тражи да објасни извештавање ове медијске куће о терористичком нападу у Новом Зеланду.

Како је објавила телевизија Н1 синоћ је Ћосића на службени телефон позвала анонимна особа која му је дала рок од два сата да предочи доказе о вези између напада на Новом Зеланду и „терористичке базе у Србији“, јер се то наводно може закључити из извештавања ове медијске куће.

УНС истиче да свако има право да буде незадовољан радом новинара, али да нико нема право на узнемиравање и притисак на слободу медија. 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси