Насловна  |  Саопштења  |  УНС: Хитно открити ко је запалио аутомобил новинара Душана Остојића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

30. 05. 2019.

УНС: Хитно открити ко је запалио аутомобил новинара Душана Остојића

Удружење новинара Србије (УНС) најоштрије осуђује синоћно паљење аутомобила стоматолога и новинара Душана Остојића из Алексинца које се десило испред зграде у којој живи и тражи да полиција и тужилаштво хитно расветле овај тежак инцидент и да налогодавце и извршиоце приведу правди.

Синоћ око 23.30 часова непознате особе разбиле су стакло на возилу Душана Остојића, бензином полиле унутрашњост аутомобила и запалиле га, потврдио је УНС-у Остојић.

У изјави за УНС Остојић је рекао да му је аутомобил запаљен или због његовог активизма или писања на порталима aleksinac.net и proverenavest.info, чији је уредник, о сечи дрвећа, крађи беба и намештеним тендерима у Алексинцу и да ово доживљава као упозорење због свог рада.

Остојић је један од организатора протеста „1 од 5 милиона“ у Алексинцу и познат је као активиста и блогер који јавно износи своје политичке ставове.

O паљењу његовог аутомобила Остојић је обавестио премијерку Ану Брнабић и потпредседника Владе и министра полиције Небојшу Стефановића.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси