Насловна  |  Саопштења  |  УНС: Подршка Хрватском новинарском друштву у борби да сачува имовину
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

29. 01. 2020.

Извор: УНС

УНС: Подршка Хрватском новинарском друштву у борби да сачува имовину

Удружење новинара Србије (УНС) даје пуну подршку Хрватском новинарском друштву (ХНД) и његовом руководству у одлучној борби коју води на суду за одбрану своје имовине.

ХНД је други пут у кратком периоду у ситуацији да се брани од последица правоснажне пресуде по којој су дужни да исплате некадашњим закупцима 350.000 евра, а да су утврдили да је документација на којој је базирана пресуда кривотворена.

УНС се нада да одлука о извршењу која је ХНД-у уручена и представља претњу по имовину овог новинарског удружења неће бити спроведена док суд не преиспита основаност пресуде по којој се поступа.

УНС је уверен да ће у обновљеном судском поступку ХНД успети да докаже своје тврдње и у целости одбрани имовину која је гарант њихове независности. 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси