Насловна  |  Саопштења  |  Извињење Драгана Марковића Палме Зорици Глигоријевић после реакције УНС-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

18. 10. 2011.

Извињење Драгана Марковића Палме Зорици Глигоријевић после реакције УНС-а

УНС протестује због јучерашњег поступка градоначелника Јагодине Драгана Марковића Палме који је вређао дописницу “Политике” Зорицу Глигоријевић док је прикупљала информације у јагодинској болници где је деци повређеној приликом показне вежбе МУП-а указивана помоћ.

УНС је посебно забринут због чињенице да је Драган Марковић Палма новинарки “Новог пута” и дописници “Политике” одузео диктафон са намером да обрише снимљени материјал и поручио јој “шта хоћеш, да примаш две коверте” замерајући јој што ради за две редакције.

Градоначелник Јагодине после овог инцидента пружио је руку Зорици Глигоријевић и дописници “Бете” Јелени Здравковић која је била са њом, а данас у изјави за УНС рекао да признаје грешку учињену у афекту и стању шока због страха од последица овог несрећног случаја.

Након тога градоначелник Јагодине Драган Марковић Палма позвао је телефоном Зорицу Глигоријевић и извинио јој се због јучерашњег понашања.



Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси