Naslovna  |  Aktuelno  |  Sindikalne teme  |  UNS poziva na sastanak u vezi sa sindikalnim organizovanjem novinara i medijskih radnika
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Sindikalne teme

14. 02. 2022.

Autor: UNS Izvor: UNS

UNS poziva na sastanak u vezi sa sindikalnim organizovanjem novinara i medijskih radnika

Udruženje novinara Srbije (UNS) poziva članove, novinare i medijske radnike, predstavnike esnafskih sindikata, na konsultativni sastanak u vezi sa pitanjima sindikalnog organizovanja i udruživanja, potreba i očekivanja, koji će biti održan 22. februara, u 10 sati, u UNS-u, Resavska 28/1

Cilj sastanka je sagledavanje problema sindikalnog organizovanja u Srbiji i utvrđivanje potreba i očekivanja novinara i medijskih radnika od sindikata i udruženja. Konsultacije treba da daju jasniju sliku o sadržajima obuka i o temama istraživanja za koja su novinari i medijski radnici zainteresovani.

UNS prvi put u saradnji sa Evropskom federacijom novinara (EFJ) sprovodi jednogodišnji projekat čija realizacija počinje ovim sastankom. 

U narednih godinu dana, u zavisnosti od utvrđenih potreba novinara i medijskih radnika, predstavnika sindikata, UNS će organizovati i besplatne obuke iz oblasti informacione pismenosti, preduzetništva i radnih prava, kao i pružanje administrativno-tehničke podrške.

 Zainteresovani za učešće na sastanku potrebno je da se prijave do 21. februara na vesna.masalovic@uns.rs. U prijavi je potrebno da navedete ime i prezime i kontakt telefon.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi