Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Veterani izabrali rukovodstvo
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

27. 04. 2009.

Veterani izabrali rukovodstvo


Na izbornoj skupštini Aktiva novinara veterana UNS-a održanoj prošle srede, 22. aprila, ponovo je za predsednika izabran Mirko Marinović. Veterani su opredeljujući se za članove predsedništva odabrali: Mirka Marinovića, Ljiljanu Zorkić, Petra V. Kneževića, Mikloša Marotija, Olgicu Ivković, Dušana Milosavljevića, Dušana Vojvodića, Slobodanku Vukčević, Nadu Tomić-Drašković, Dragana Đorđevića, Ljubišu Đorđevića, Ljubišu Sokolovića i Milu Knežević.

Izborna skupština Aktiva novinara veterana protekla je dinamično, a diskusija se, uglavnom, vodila na temu izbora u UNS-u, koji će biti 9. maja u Vrnjačkoj Banji, gde će kandidat Uprave UNS-a biti Ljiljana Smajlović, a veterana Đuro Bilbija.

Dvogodišnji izveštaj o radu za period od 2007. do 2009. podneo je Petar V. Knežević, sekretar predsedništva, a o radu Aktiva na temu "Stanje, problemi i perspektive" govorio je Marinović.

Momčilo Milačić najavio je da će veterani u znatnom broju doći na izbornu skupštinu, iako im udaljenost do Vrnjačke banje predstavlja ozbiljan zdravstveni problem. On je govorio da su za razliku od nekadašnjeg izgleda sadašnje prostorije Doma novinara moderne, sačuvane od propadanja i da UNS ima dobre osnove za dalji razvoj kao savremena novinarska organizacija.

Zaključci sa ove veteranske skupštine biće formulisani i usvojeni na narednoj sednici predsednišva Aktiva.

Tekst i foto: Petar V. Knežević





Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi