Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Transparent na ogradi N1: Naše pravo da znamo istinu! Hvala Jelena i Tanja!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

08. 07. 2020.

Izvor: N1

Transparent na ogradi N1: Naše pravo da znamo istinu! Hvala Jelena i Tanja!

Grupa od nekoliko mladića, koja je želela da ostane aninimna, donela je danas na televiziju N1 transparent kojim su želeli da iskažu zahvalnost zbog jučerašnjeg izveštavanja N1 tokom protesta ispred skupštine Srbije.

Na transparentu koji su zakačili na ogradu kod televizije N1 je, uz logo naše televizije, natpis: "Naše pravo da znamo istinu! Hvala Jelena! Hvala Tatjana!".

Oni su ušli u dvorište kod televizije N1, navodeći da žele da ostanu anonimni, kao što su i ranije, kako su rekli, nepoznate osobe anonimno bacale letke u dvorište N1 ili ostavljale transparente.

Dramatični snimci prošle noći emitovani su na N1, a obišli su i sve zemlje regiona zahvaljujući hrabrim reporterkama i snimateljima N1 televizije koji su satima izveštavali uživo s ulica Beograda, profesionalno i odgovorno radeći svoj posao.

Jelena Zorić, Tatjana Aleksić, Žaklina Tatalović satima su sinoć izveštavale iz opasne situacije. Uz njih su radili snimatelji Vuk Mijatović, Aleksandar Cvrtkotić i Vuk Dapčević.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi