Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  „Telekom Srbija” najavila tužbu „Junajted grupi”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

14. 08. 2020.

Autor: FoNet Izvor: Danas

„Telekom Srbija” najavila tužbu „Junajted grupi”

Sadašnja vrednost Telekoma Srbija je oko 2 milijarde evra, i pored obimnog i teškog investicionog ciklusa, izjavio je na konferenciji za medije koordinator za Internet i multimediju Telekoma Srbija Vladimir Lučić.

On je istakao da je procena da bi vrednost Telekoma Srbija do 2023. godine mogla da dostigne 4 milijarde evra. Takođe je naglašeno da je nivo zaduženosti Telekoma Srbije na prosečnom nivou za evropske telekomunikacione kompanije.

Čelni ljudi Telekoma Srbija najavili su da će ta kompanija tužiti domaćim i stranim sudovima Junajted grupu zbog, kako je navedeno, neistina koje je ta konkurentska kompanija iznosila u javnost o Telekomu Srbija.

Odgovarajući na novinarsko pitanje, direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk izjavio je da ne smatra da je bio pametan potez izvršnog direktora za ljudske resurske Telekoma Draška Markovića, koji je prekinuo konferenciju za medije potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić u dvorištu poslovne zgrade Telekoma.

Ćulibrk je istakao da Mariniku Tepić više niko neće sprečavati da održava konferencije za štampu ispred poslovne zgrade Telekoma, ali je dodao da je neprijatno da se takve konferencije za štampu održavaju u dvorištvu zgrade Telekoma.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je juče da neće odustati od pitanja o poslovanju Telekoma, jer se radi o kompaniji svih građana, a ne samo onih koji sede u njenoj upravi.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi