Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Preokret: Umesto Jovane i Srđana, Filip jutros vodio program
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

21. 09. 2020.

Izvor: Nova.rs

Preokret: Umesto Jovane i Srđana, Filip jutros vodio program

Drama zvana voditeljski par Jovana Joksimović i Srđan Predojević očigledno nema kraja. Iako su mnogi nakon sinoćne najave Srđana Predojevića očekivali da će poznati par danas voditi jutarnji program na TV Prva, Jovana i Srđan se nisu pojavili. Domaćin emisije bio je mladi Filip Čukanović.

Nedavno je javnost nešto više saznala o pozadini jutarnjeg programa TV Prva jer se naveliko govorilo o raskidu saradnje između produkcije i poznatog voditeljskog para.

Naime, voditelji jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević iznenada su prekinuli saradnju sa TV Prva, a kako Nova.rs saznaje, glavni razlog su nesuglasice između produkcije i voditeljskog para, a delom i novi voditelj Filip Čukanović, koji ih je menjao tokom letnje pauze.

Kako smo već pisali, već neko vreme vlada tenzija između voditelja i produkcije, što zbog mimoilaženja u stavovima, što zbog neslaganja i na relaciji Srđan – Jovana, i to je navodno ozbiljno počelo da se odražava na program.

Onda je ova sapunica dobila preokret jer je Predojević juče na Instagramu najavio goste današnjeg jutarnjeg programa.

On je na svom Instagram storiju, bez komentara, objavio ko su gosti sutrašnjeg jutarnjeg programa koji će, pretpostavlja se, voditi zajedno sa Jovanom Joksimović.

I onda, za mnoge neočekivano, danas se pred kamerama pojavio – Filip Čukanović. Inače, izvor blizak televiziji govori za Nova.rs da je problem nastao pre par nedelja, nakon što se voditeljski duo vratio sa letnje pauze. Jovana Joksimović, navodno nije želela da deli snimajuće dane sa mlađim kolegom Filipom Čukanovićem, zbog čega je navodno pokušala da uceni produkciju.

Izvesno je da će se ova zavrzlama nastaviti još neko vreme, ali kako će se okončati, teško je prevideti.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi