Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Odloženo ročište za pretnje upućene novinarki Jeleni Zorić
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

17. 09. 2021.

Autor: Nikola Krstić Izvor: NUNS

Odloženo ročište za pretnje upućene novinarki Jeleni Zorić

Danas nije održano ročište u Palati pravde, budući da se nisu pojavili ni okrivljeni Svetislav Bojić, kao ni oštećena novinarka Jelena Zorić.

Naime, advokatica okrivljenog Kristina Pavlović je rekla da „Bojić nije prisutan zbog bolesti deteta koje je danas primljeno u bolnicu, a ima 8 godina, te je morao da mu bude u pratnji“.

Podsetnika radi, prvo ročište je bilo održano 17. juna zbog upućenih pretnji Jeleni Zorić, bivškoj novinarki televizije N1, od Svetislava Bojića – advokata Predraga Koluvije, optuženog da je na imanju svoje firme „Jovanjica“ uzgajio više od tone i po marihuane – koji joj je 28. decembra 2020. prišao, dok je radila svoj novinarski posao zajedno sa snimateljem, i rekao: „Molim Vas budite precizni u izveštavanju pošto je moj klijent Predrag Koluvija pošten čovek i veliki vernik, evo on meni kaže kad sam išao da ga posetim ‘Zorićka me uništava i rastura njenim izveštavanjem, ali se ja Bogu molim za njeno zdravlje, kao što se molim i za zdravlje tužioca Saše Drecuna i ovog što ga je uhapsio, Slobodana Milenkovića’.“

On je Jeleni Zorić, između ostalog, rekao i da nije dobro prošao „ko god se o Peđu ogrešio“. Već dan kasnije, na istom mestu nakon ročišta Predragu Koluviji, advokat Bojić je ponovo prišao Jeleni Zorić i rekao: „Zamalo da Peđi danas bude ukinut pritvor, a Peđa te je puno, puno pozdravio.“

Sledeće ročište je zakazano za 10. novembar ove godine.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi