Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Dnevni red sa temom o tekstu u Informeru nije usvojen
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

03. 10. 2022.

Autor: Fonet Izvor: Fonet

Dnevni red sa temom o tekstu u Informeru nije usvojen

Članovi skupštinskog Odbora za kulturu i informisanje, posle više od jednog časa rasprave, nisu usvojili dnevni red čija je tema bila intervju višestruko osuđivanog silovatelja tabliodu Informer, jer je od 17 prisutnih članova, "za" glasalo sedam, devetoro ih je bilo protiv, a jedan uzdržan.

Predsednik Odbora Siniša Kovačević je, nakon polemike sa predstavnicima Srpske napredne stranke, rekao da je sednica sazvana ne zbog činjenice da je napravljen intervju, već zato što je to "skandalozan intervju", urađen "iz niskih pobuda, da se dođe do određene količine novca i određenog broja klikova".

To što je objavljeno izazvalo je ponovnu viktimizaciju žena koje su prošle tu golgotu i njihovih porodica, naglasio je Kovačević.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi