Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Blic televizija počela sa radom
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

04. 10. 2022.

Autor: Blic Izvor: Blic

Blic televizija počela sa radom

Dragi čitaoci, od danas ste nam i dragi gledaoci! Blic televizija je trećeg oktobra počela sa emitovanjem na MTS kanalu 115!

Nećemo odstupiti od najbrže i najpouzdanije informative kojoj verujete već 26 godina i zato ovo važno poglavlje Blica počinje kao što ste od nas već navikli - najnovijim vestima.

Blic će bez obzira da li ga gledate ili čitate nastaviti da se vodi najvećim standardima novinarstva. Naravno, prepoznatljivi smo i kao mesto gde će svako pronaći sadržaj koji ga interesuje i zato nakon "Vesti na Blic" možete pogledati film "Apsolutnih 100", zaviriti u živote poznatih u emisiji "Scena" i pogledati jednu od najpopularnijih svetskih serija "Narkos".

Očekuje vas i naša Ivana Mastilović Jasnić koja će u emisiji "Jasno. Kao dan!" ugostiti jednu od najmoćnijih političkih figura u Srbiji.

Spremite se za vrhunsku ponudu informativnog, zabavnog i lajfstajl sadržaja i modernu televiziju koja će tematikom i kvalitetom osvežiti naše tržište.

Šta smo vam pripremili?

Pored tradicionalno najbrže informative čeka vas i do sada neviđen zabavni i lajfstajl program.

Emisija "Ceca & deca - prva sezona Ceca show-a" daće vam priliku da zakoračite u dom Cece Ražnatović i upoznate nju i njenu porodicu kao nikada pre u igrano dokumentarlnom serijalu u kojem će predstaviti život, ali i otkriti brojne detalje iz istog za koje javnost nikada nije saznala!

Emisija "Na terapiji" prikazaće vam ličnosti iz javnog života kako na kauču psihijatra Slavice Đukić Dejanović otkrivaju najveće životne drame.

Na Blic televiziji vas čekaju i dve kultne emisije, "Balkanskom ulicom" uz prepoznatljivu Vesna Dedić i čuvena emisija "Biseri" u kojoj će čuveni Vanja Bulić Srbiji ponovo prikazati fascinantne ljudske sudbine.

Gde gledati Blic TV

BLIC TV je dostupan na svim platformama i aplikacijama MTS pretplatnika na platformama IRIS TV u Srbiji Bosni i Hercegovini i Crnog Gori. Program je u sklopu osnovnog paketa i možete ga gledati na sledećim kanalima:

SRBIJA:

- IRIS TV paket na kanalu 115

- Supernova kablovski paket na kanalu 15

- m:SAT satelitski program na kanalu 15

Bosna i Hercegovina:

- mTel IPTV paket na kanalu 15

- Supernova i logosoft na kanalu 14

- m:SAT u Republici Srpskoj na kanalu 7

- m:SAT u Federaciji na kanalu 14

Crna Gora:

- kablovski paket na kanalu 26

- m:SAT na kanalu 27

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi