Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  TV Pink prihvatila sugestije RRA
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

16. 10. 2009.

Izvor: Politika

TV Pink prihvatila sugestije RRA


RTV Pink saopštila je juče da je nakon razgovora ovlašćenih predstavnika ove medijske kuće sa predsednikom saveta Republičke radiodifuzne agencije vladikom Porfirijem i zamenikom predsednika saveta Goranom Karadžićem uvažila sugestije i preporuke RRA i pomerila termin emitovanja rijaliti emisije „Trenutak istine” za kasnije večernje sati.


Pored ove promene, kako se navodi u saopštenju, ovaj kviz neće biti repriziran u prepodnevnim satima.

RTV Pink će se o emisiji „Trenutak istine” (emitovane 7. oktobra), koja je izazvala polemike u javnosti nakon potresne ispovesti učesnice Julke M., koja je izjavila da ju je otac seksualno zlostavljao, izjasniti na osnovu naloga RRA po predstavci od strane grupe građana u vezi sa sadržajem programa emitera u predviđenom roku.

Do odluke RRA o pomenutoj emisiji na osnovu izjašnjenja RTV Pink, emiter se neće oglašavati u javnosti na temu predmetne emisije, kaže se još u ovom saopštenju.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi