Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  I državni sekretar Aleksandar Gajović pristao da gostuje u “Utisku nedelje” pa se odjednom predomislio (baš kao Dejan Vuk Stanković pre njega)
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

20. 04. 2019.

Izvor: Nedeljnik

I državni sekretar Aleksandar Gajović pristao da gostuje u “Utisku nedelje” pa se odjednom predomislio (baš kao Dejan Vuk Stanković pre njega)

Nakon što je politički analitičar Dejan Vuk Stanković otkazao učešće u emisiji Olje Bećković “Utisak nedelje”, iako je njegovo gostovanje bilo najavljeno, a reklama za emisiju emitovana više puta u medijima, potpuno istu stvar uradio je i Aleksandar Gajović, državni sekretar Ministarstva kulture i informisanja.

On je, kako je Nedeljniku potvrdila autorka i voditeljka Olja Bećković, takođe pristao da gostuje u “Utisku nedelje” (umesto Stankovića) – nakon čega je krenula i kampanja na društvenim mrežama – da bi se ubrzo nakon toga iznenada predomislio i povukao datu reč.

Najavljeni gosti za ovu nedelju, pored Stankovića pa onda i Gajovića, još su i profesor Vladeta Janković i kolumnistkinja Nedeljnika Ljiljana Smajlović.

Gajović je ovih dana bio u žiži javnosti nakon vesti da je Srbija pala za 14 mesta na Svetskom indeksu medijskih sloboda Reportera bez granica.

On je za Radio Slobodna Evropa rekao da ne vidi šta je izvor za ovakvu odluku i da sumnja u taj izveštaj.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi