Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Maja Nikolić odlazi sa TV Prva: Donela sam odluku posle mnogo razmišljanja
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

27. 06. 2019.

Autor: M. J. M. Izvor: Večernje Novosti

Maja Nikolić odlazi sa TV Prva: Donela sam odluku posle mnogo razmišljanja

Čelnici ove medijske kuće zahvalili su se Maji na dosadašnjoj divnoj saradnji, a ona je izjavila da se od njih rastaje u prijateljskom tonu.

Menadžment Prve i voditeljka Maja Nikolić postigli su dogovor o sporazumnom prestanku poslovne saradnje. Čelnici ove medijske kuće zahvalili su se Maji na dosadašnjoj divnoj saradnji a ona je izjavila da se od njih rastaje u prijateljskom tonu.

- Možda je ovo iznenađenje za publiku, ali o ovoj temi sam već neko vreme razgovarala sa mojim timom i menadžementom televizije. Ne postoji nikakav loš razlog ili nezadovoljstvo, donela sam odluku posle mnogo razmišljanja, iz privatnih razloga - kaže Nikolićeva.

Bez obzira na dugogodišnji rad na RTS-u koji je obeležio početak njenog rada, Maja se brzo uklopila u tim Prve, kojem se priključila 2016. godine i postala jedno od zaštitnih TV lica.

- Bila nam je čast da sarađujemo sa jednom od najšarmantnijih voditeljki u regionu i ne krijemo da nam je žao zbog ovakve odluke. Imamo razumevanja za njene prioritetne ciljeve i želimo joj mnogo uspeha na svim životnim planovima - poručuje menadžment Prve.

Ovo je poslednja nedelja u kojoj gledamo voditeljku u studiju popodnevne emisije, posle čega će se oprostiti od gledalaca Prve. Emisija "150 minuta" i ove godine imaće svoje letnje izdanje koje će voditi dvojac Jovana Vukojević i Dejan Pantelić. Njima će se pridružiti i Nataša Aksentijević, koja će držati malu školu kuvanja.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi