Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Maja Nikolić i Nataša Miljković veliko pojačanje Televizije NOVA S
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

16. 08. 2019.

Izvor: N1

Maja Nikolić i Nataša Miljković veliko pojačanje Televizije NOVA S

Poznata TV lica Maja Nikolić i Nataša Miljković od jeseni prelaze na Televiziju NOVA S gde će uređivati i voditi popodnevnu emisiju “Među nama”.

U novom formatu, Maja i Nataša će obrađivati sva aktuelna dešavanja kroz priloge i uključenja reportera sa terena. Baviće se fenomenima, analizom društva i porodice, socijalnim temama, muško-ženskim odnosima. Pored relevantnih sagovornika, autorke će u program uključiti i publiku iz studija koja će imati priliku da postavlja pitanja glumcima, pevačima, sportistima…

Izvršna direktorka United Media Aleksandra Subotić poželela im je dobrodošlicu u tim vrhunskih novinara koji su već deo Televizije NOVA.

“Nataša i Maja su vrhunski profesionalci, novinarke sa ogromnim iskustvom i izuzetno je zadovoljstvo što su se pridružile našem timu i što će zajedno raditi novu emisiju koja će, verujemo, svojim originalnim konceptom odmah osvojiti gledaoce. Oni su već navikli da na našim televizijama gledaju najkvalitetniji program a tako će biti i ubuduće. Emisija ‘Među nama’ samo je jedno od iznenađenja koja spremamo od jeseni”, ističe Aleksandra Subotić.

“Jako sam srećna i uzbuđena zbog nove emisije koju pokrećemo na Novoj, kao i zbog svog prelaska u ovu medijsku kuću koja radi po najvišim standardima. Volim izazove, svaki početak donosi novu, dobru energiju koju oseća ceo naš tim i svi se radujemo početku nove sezone. Svakog popodneva ćemo u emisiji ‘Među nama’ proći sve aktuelnosti, ono što nas zanima, raduje ili brine, uz mnogo zabave. Biće to, sigurna sam, najbolji način da zajedno provedemo popodne”, kaže autorka emisije Maja Nikolić.

Njena koleginica i koautorka emisije “Među nama” Nataša Miljković jedva čeka jesen.

“Moja pluća su oduvek u poslu tražila više vazduha. Verujem da je on najvažniji za kreativnost, slobodu, za saznanje gde smo i ko smo. Kako stojimo? Gde smo krenuli, a dokle smo stigli? Zahvalna sam TV Nova S, menadžmentu United Media jer su na prvom sastanku jasno stavili do znanja da su nam vazduh i sloboda dati bez reversa i uslovljavanja. A ovo je vreme kada je to važnije od svega. Jedva čekam ovu jesen, sve važne, sve prećutane, životne, zanimljive, ali i bolne teme, sve o čemu čeznemo i što nam nedostaje biće ‘Među nama’”, navodi Nataša Miljković.

Gledaoci će novi, popodnevni format moći da prate od sredine septembra kada startuje jesenja programska šema.

Na male ekrane tada se vraćaju i politički talk show “Utisak nedelje” autorke Olje Bećković, late night show Ivana Ivanovića i emisije iz produkcije Insajder – “Male, velike priče” i “Pregled nedelje”.

Domaće visokobudžetne serije iz produkcije United Media među kojima su nove sezone “Senki nad Balkanom”, “Žigosanih u reketu” i “Ubica mog oca” kao i novi serijal “Ujka – novi horizonti” biće deo ponude serijskog programa Televizije NOVA S uz strane trilere, drame, sitkome i vrhunski filmski program.

“Gledaoci NOVU S mogu da prate bilo gde u Srbiji, na i van SBB mreže preko sledećih platformi – EON, Total TV, D3, D3i i Beogrid.

Nova S je deo United Media, u okviru koje posluje i Televizija N1.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi