Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  TV Dunav – nova vojvođanska televizija u vlasništvu TV Pančeva
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

16. 08. 2019.

Autor: Vladimir Đoković Izvor: 013info.rs

TV Dunav – nova vojvođanska televizija u vlasništvu TV Pančeva

Pod imenom Dunav televizija RTV Pančevo će koristiti dozvolu koju je od republičkog Regulatorno telo za elektronske medije za emitovanje tv programa za čitavu Vojvodinu sa Crvenog Čota vrha Fruške Gore.

Na službenoj internet stranici REM-a objavljeno je da će se medijska usluga zvati “Dunav televizija”, a da će je pružati: Radiotelevizija Pančevo doo iz Pančeva koju zastupa Tatjana Cuk, a glavni i odgovorni urednik je Miroslav Milakov.

Radiotelevizija Pančevo doo je u 99,9 procentnom vlasnik same sebe dok je Radoica Milosavljević koji je 2015. godine privatizovao ovaj medij sada vlasnik u gotovo nebitnom procentu: 0,01040%.

Zona pokrivanja nove TV Dunav iza koje je TV Pančevo sa Crvenog Čota biće: Bač, Bačka Palanka, Bački Petrovac, Bečej, Beočin, Bogatić, Inđija, Irig, Kula, Mali Iđoš, Novi Sad, Odžaci, Pećinci, Ruma, Srbobran, Sremska Mitrovica, Sremski Karlovci, Stara Pazova, Šid, Temerin, Titel, Vrbas i  Žabalj.

Period važenja dozvole je do  24. april 2027. godine.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi