Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Šesti dan štrajka glađu Maje Pavlović, i dalje bez poziva iz institucija
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

17. 08. 2019.

Autor: FoNet Izvor: N1

Šesti dan štrajka glađu Maje Pavlović, i dalje bez poziva iz institucija

Direktorka novosadskog Kanala 9 Maja Pavlović koja šest dana štrajkuje glađu izjavila je za FoNet da se oseća dobro i da joj se niko iz institucija nije javio. "Osećam se dobro. Počela su malo usta da mi se suše, malo sam usporenija i tiše govorim, ali i dalje glava komanduje telom i sve je dobro", rekla je Pavlović.

Ona je kazala da joj se još niko iz institucija nije obratio i da još nema odgovor da li će se i kada sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Pavlović ponovo štrajkuje glađu ispred Regulatornog tela za elektronske medije, koje se prethodni put uključilo u rešavanje njenog slučaja.

Ona je ponovila da REM vidi kao telo koje treba da pomogne u regulaciji, ali da joj se za ovih šest dana niko iz REM nije javio.

Pavlović je dodala da je njoj ranije u kabinetu premijerke Ane Brnabić rečeno da se Vučić zainteresovao za njen slučaj i da želi da se sa njima susretne.

"Pošto se taj sastanak nije desio ni tri meseca od prethodnog štrajka, ja sam u prošli ponedeljak najavila da ćemo doći ovde da nastavimo tamo gde smo stali 7. maja, ako sastanka ne bude bilo i ne bude došlo do ispunjavanja naših zahteva. Šesti dan čekamo na sastanak koji je inicirao predsednik i očekujem da će do njega doći", rekla je Pavlović.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi