Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Novi pritisci na TV N1, nadležni da otkriju ko su kreatori plakata
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

20. 09. 2019.

Izvor: N1

Novi pritisci na TV N1, nadležni da otkriju ko su kreatori plakata

Na više mesta u centru Beograda, uključujući i zgradu Regulatornog tela za elektronske medije (REM), proteklih dana pojavili su se plakati na kojima je napisano "Republika Srbija - Doviđenja, N1 - dobro došli u Luksemburg".

Fotografije plakata pojavile su se i na društvenim mrežama. Na Fejsbuku, objavljene su na stranici koja je i ranije širila objave koje predstavljaju pritisak na N1.

Ova akcija inspirisana je permanentnim napadima poslanika vladajuće koalicije koji raspravu u Skupštini Srbije pretvaraju u platformu za obračun sa N1 i drugim nezavisnim medijima.

Televizija N1 zahteva od nadležnih institucija da osude ovakav vid pritiska na nezavisne medije i da otkriju ko su kreatori plakata.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi