Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  11 godina od emitovanja prvih vesti TV Forum
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

15. 10. 2019.

Autor: Ljubinka Ljujić Tomašević Izvor: foruminfo.rs

11 godina od emitovanja prvih vesti TV Forum

Iz studija Televizije Forum 15. oktobra 2008. godine emitovana prva emisija Vesti. Osnovana u vreme kada su se mediji sa dugom tradicijom gasili, za 11 godina, Televizija Forum uspela je da istraje i sačuva profesionalne vrednosti i nezavisnost.

Od televizije koja je počela sa troje zaposlenih, jednom kamerom, nekoliko kompjutera i improvizovanim studijom izrasli smo u modernu televiziju sa deset zaposlenih koji svakodnevno nadograđuju ono što od početka nije bilo sporno: kvalitetno, pravovremeno i objektivno informisanje građana i građanki Prijepolja i regiona. Za 11 godina izbrojali smo oko 3000 emisija vesti sa više od 25 hiljada informacija koje su podsetnik na istrajan rad naše televizije na izveštavanju o događajima i pitanjima bitnim za život zajednice.  Predstavili smo znane i neznane ličnosti koje svojim radom, znanjem, posvećenošću poslu mogu biti uzor drugima…U emisiji Vesti pokretali smo i bili podrška humanitarnim akcijama, promovisali uspešne i talentovane,ukazivali na propuste odgovornih.

Da bismo na tom putu i ostali, pokrenuli smo kampanju za kupovinu savremene opreme kako bismo proizvodili još kvalitetnije sadržaje. Za 36 dana trajanja kapmanje podržalo nas je 50 donatora i prikupili smo 278 hiljada dinara. Među donatorima su građani i građanke Prijepolja, ali i drugih gradova širom Srbije, kolege i koleginice novinari, uspešni privrednici sa lokala i brojni prijatelji naše kuće. Svima njima dugujemo zahvalnost jer su prepoznali naš jedanaestogodišnji trud i rad.

Do kraja kampanje ostalo je još 15 dana, a vaša podrška nam je i dalje neophodna. Donirati možete na sajtu donacije.rs ili uplatom na naš žiro račun : 105-2241595-60.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi