Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Direktor „Pančevca“: Nema medijskog slučaja u vezi sa kolegom Gligorićem
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

23. 10. 2019.

Autor: Dragan Žujović Izvor: Cenzolovka

Direktor „Pančevca“: Nema medijskog slučaja u vezi sa kolegom Gligorićem

Reagovanje Dragana Žujovića, direktora „Pančevca” na tekst „Bivši novinar ’Pančevca’: Dobio sam otkaz jer nisam pristao da idem na psihijatrijski pregled”.

Poštovana redakcijo,

Želim da dopunim vaš tekst „Bivši novinar ’Pančevca’: Dobio sam otkaz jer nisam pristao da idem na psihijatrijski pregled”.

Naš kolega kolega Mihajlo Gligorić zbog pogoršanog zdravstvenog stanja ceo januar ove godine bio je na bolovanju. Od tada je menadžment „Pančevca” u saradnji s Gligorićevim rođacima u Pančevu nastojao da nađe najbolje rešenje za njega. Smatrali smo i tada, a i danas verujemo da je to bila invalidska penzija.

Iz elementarne ljudske pristojnosti ne želimo detaljnije da se u javnosti bavimo ovim.

Kolega Gligorić podneo je tužbu sudu i mi ćemo, kao što je to Vašoj saradnici rečeno, sačekati završetak procesa i postupiti u skladu s presudom.

List „Pančevac” podržava Vaše napore da se uredi medijska scena u Srbiji i sačuva dostojanstvo novinara. Mi u Pančevu, kao i u ostalim delovima Srbije, suočavamo se s nizom problema u radu. Tema za Vaš sajt svakako ima.

Ali čini nam se da je Vaša saradnica Ivana Predić, budući Pančevka i budući da je ostvarila direktni kontakt s Mihajlom Gligorićem, znala da ovim tekstom pravi medijski slučaj tamo gde ga nema. 

Dragan Žujović,

direktor „Pančevca”

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi