Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Radio Kragujevac obeležava 50 godina postojanja
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

18. 01. 2020.

Autor: Beta Izvor: N1

Radio Kragujevac obeležava 50 godina postojanja

Radio Kragujevac, kao prva radio stanica u Šumadiji, oglasio se na današnji dan pre tačno 50 godina, a taj jubilej će obeležiti svečanošću na Šumadija sajmu.

Početak Radio Kragujevca, 18. januara 1970. godine, bio je organizovan kao javna manifestacija u Gradskoj dvorani "Šumadija".

Urednica Televizije Kragujevac Nina Bajić je ocenila kao najveći uspeh što "posle loše privatizacije Radio Kragujevac nije ugašen i što je sačuvana njegova frekvencija".

Publiku je taj radio stekao pravovremenim izveštavanjem novinara sa najvažnijih događaja u Kragujevcu i regionu, emisijama raznovrsnog žanra, kao i izborom muzike iz bogate radijske diskoteke.

Radio Kragujevac, koji nekoliko godina nema novinare, ne emituje sada program uživo, nema nijednu emisiju iz svoje produkcije, emituje samo muziku, dok vesti preuzima sa Televizije Kragujevac.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi