Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Poziv Supernove Junajted mediji da pošalje predlog ugovora
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

20. 01. 2020.

Autor: FoNet Izvor: Danas

Poziv Supernove Junajted mediji da pošalje predlog ugovora

Kablovski operator Supernova pozvao je danas Junajted mediju da tokom dana pošalju predlog ugovora svim kablovskim operatorima koji posluju pod brendom Supernova, pod istim uslovima i istim tekstom ugovora kakav je ranije imao Radijus vektor i sa dozvolom za emitovanje svih kanala United Media, uključujući Nova S, Nova Sport i N1.

„Što se tiče Telekoma Srbija, ponavljamo da smo u više navrata u pisanoj formi iskazivali spremnost da emitujemo sve kanale Junajted Medija, uključujući Novu S, Novu Sport i N1, ali ponudu i ugovor nikada nismo dobili u pisanoj formi“, dodaje se u saopštenju.

Pošto se u svom saopštenju pozivate na spremnost za saradnju i tvrdite da se i Telekomu Srbija slali takvu ponudu i predlog ugovora, koja istine radi nikada nije stigla na našu adresu, sa velikim zadovoljstvom očekujemo da to konačno i učinite, ali takođe sa istim uslovima kao i gore navedenom Radijus vektoru, da bismo ostali dosledni do kraja, navodi se u obraćanju Supernove Junajted mediji.

Da bismo i jedni i drugi pokazali da brinemo pre svega o korisnicima, a kako bismo uštedeli na vremenu u iščekivanju vašeg ugovora, koji ćete nam, verujemo danas poslati, pozivamo vas da nam odmah dozvolite da ponovo emitujemo sve vaše kanale na kablovskim operatorima pod brendom Supernova, uključujući i kanale koje niste hteli da date našim korisnicima, kao što su Nova S i Nova Sport, istakla je u saopštenju Supernova.

Komisiji za zaštitu konkurencije Supernova je, kako se navodi u saopštenju, danas prijavila povredu tržišnih uslova, tražeći privremenu meru vraćanja kanala N1, Sport klub i drugih svim korisnicima na teritoriji Srbije.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi