Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  EFJ podržao inicijativu "Da se vidi N1"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

29. 01. 2020.

Izvor: N1

EFJ podržao inicijativu "Da se vidi N1"

Evropska federacija novinara (EFJ) saopštila je da se pridružuje Nezavisnom udruženju novinara (NUNS) u podršci Televiziji N1.

"Smatramo da je odluka kablovskih operatora u vlasništvu države da prestanu sa emitovanjem programa N1 pokušaj da se ućutka glas kritike u Srbiji", naveo je EFJ na Tviteru.

EFJ je pružio podršku i oznakama #LetN1BeSeen i #DaSeVidiN1

Grupa građana najavila je danas protest protiv "medijskog mraka" i "onemogućavanja građana" da prate program televizije N1, kao i zbog "konstantnih pritisaka na tu televiziju". Protest će se održati u subotu, 1. februara, na Trgu Nikole Pašića.

#DaSeVidiN1 već nekoliko dana širi se društvenim mrežama. Građani i javne ličnosti poručuju i objašnjavaju zašto treba da se vidi i čuje naša televizija.

Ako i vi mislite da N1 treba da bude dostupan u svim kablovskim sistemima, pa i u onim koje kontroliše država, kažite nam video porukom zašto uz #DaSeVidiN1.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi