Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Prvi rođendan televizije NOVA S
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

28. 03. 2020.

Izvor: N1

Prvi rođendan televizije NOVA S

Ekskluzivnim prenosom prve utakmice kvalifikacija za EURO 2020 pre godinu dana, 25. marta, počeo je program televizije NOVA S. Gledaoci su prepoznali kvalitetnu programsku ponudu – autorske emisije, serijski, filmski, informativni i sportski program pa se televizija vrlo brzo pozicionirala među pet najgledanijih kod korisnika SBB mreže.

Televizija NOVA S, iako je kablovski kanal, pozicionirala se u rangu gledanosti sa televizijama sa nacionalnom frekvencijom.

"Tokom proteklih godinu dana okupili smo fantastičnu novinarsku ekipu i ponosni smo na niz autorskih emisija koje imamo u ponudu, na vrhunske domaće serije koje su gledaoci premijerno mogli da gledaju kod nas, na sportske prenose mečeva reprezentacije za Evropsko prvenstvo koje su, takođe, gledaoci mogli da gledaju samo na NOVA S televiziji. U narednom periodu očekuje nas još iznenađenja kada su u pitanju autorske emisije a spremamo i četiri nove serije iz United Media originalne produkcije koje ćemo emitovati u narednom periodu", kaže izvršna direktorka United Media Aleksandra Subotić.

Podsetimo, u aprilu prošle godine Novoj su se pridružili Olja Bećković sa svojom kultnom emisijom “Utisak nedelje”, Ivan Ivanović sa svojim late night shonj programom, jutarnji program “Mentalno razgibavanje” a nastavljeno je emitovanje kviza “Totalni obrt”, kulinarske emisije “MrKitchen”, emisija iz produkcije Insajder – Male velike priče i Nedelja pod lupom Insajdera, kao i programa namenjenog najmlađima “Kefalica”.

Ekipi vrhunskih novinara već u avgustu se pridružuju Nataša Miljković i Maja Nikolić koje sa timom iskusnih reportera i urednika kreiraju popodnevnu emisiju “Među nama”.

Zdravstvene teme nam približava doktorka Katarina Bajec u svojoj emisiji "Zdravi sa dr Katarinom Bajec", a humoristički program smo od januara obogatili emisijom "4 i po muškarca". Najnovije pojačanje je satirična emisija “24 minuta sa Zoranom Kesićem” koja je na programu od kraja februara.

Svaka od ovih emisija beleži izuzetnu gledanost i iz nedelje u nedelju su najgledanije u svom slotu emitovanja među svim televizijskim kanalima.

Gledaoci su u okviru bogatog domaćeg serijskog programa na našoj televiziji imali prilike da gledaju Senke nad Balkanom i Žigosane u reketu Dragana Bjelogrlića, Ubice mog oca, i Zaspanku za vojnika Gage Antonijevića, seriju Ujka, novi horizonti Srđe Anađelića kao i dokumentarni film Mladena Matičevića o Vladi Divljanu “Nebeska tema”.

U pripremi su serije “Kralj” o Aleksandru Karađorđeviću u režiji Zdravka Šotra, “Vreme zla” Dobrice Ćosića koju sprema Goran Šušljik, serija “Kljun” Milorada Milinkovića i Srđana Dragojevića kao i “Vikend sa ćaletom” Miroslava Momčilovića.

Nastavićemo da emitujemo najgledanijih strane serije i popularne filmove, sitkome i telenovele kao i vrhunske dokumentarace iz produkcije BBC-a.

Prvi rođendan ne proslavljamo jer je ovih dana jedino ispravno pozvati sve da ostanu kod kuće i zaštite sebe i druge. Slavićemo narednih godina a sada se od srca zahvljajujemo svim gledaocima koji su uz nas i poručujemo im da u svojim domovima uživaju u programu koji smo im spremili.

Gledaoci NOVU S mogu pratiti preko SBB mreže, Total TV-a, Beogrida, D3i ali i EON platforme.

U okviru United Media posluje i TV N1.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi