Naslovna  |  Šta radimo  |  Događaji  |  Predstavnici Svekineskog udruženja novinara posetili UNS
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Događaji

Autor: K. K. Izvor: UNS

Predstavnici Svekineskog udruženja novinara posetili UNS

Šestoro predstavnika Svekineskog udruženja novinara posetilo je danas UNS i razgovaralo sa predsednikom Izvršnog odbora UNS-a Petrom Jeremićem.

Jeremić je kolege iz Kine upoznao sa istorijom i aktivnostima UNS-a, stanjem u medijima u Srbiji, poštovanjem novinarskih standarda, kao i izazovima novinarstva u Srbiji.

Gosti iz Svekineskog udruženja novinara borave u poseti UNS-u od 22. do 26. oktobra.

Oni su do sada obišli mesto pogibije troje kineskih novinara tokom bombardovanja kineske ambasade 1999. godine, gde su sa predsednicom UNS-a Ljiljanom Smajlović položili vence.

Kolege su obišle i sadašnju ambasadu Kine, sastali se sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem, predsednicom skupštinskog Odbora za kulturu i informisanje Vesnom Marjanović, posetili Radio-televiziju Srbije, Adrija Medija grupu i obišli gradilište mosta Zemun-Borča.

Danas će se sastati sa ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem, posetiti redakciju lista “Politika” i prisustvovati uručenju nagrade UNS-a “Đoko Vještica”.

Delegacija će se sutra sastati i sa gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem i pokrajinskim sekretarom za informisanje Slavišom Grujićem, posetiti pokrajinski javni servis, a nakon toga posetiti redakciju novosadskog “Dnevnika”.

U septembru ove godine, petoro predstavnika UNS-a boravilo je u sedmodnevnoj poseti Svekineskom udruženju novinara.

24. oktobar 2014. godine

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi