Naslovna  |  Šta radimo  |  Događaji  |  Francuski novinar Žan Kristof Buison posetio UNS
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Događaji

Izvor: UNS

Francuski novinar Žan Kristof Buison posetio UNS

Francuski novinar i književnik, zamenik direktora i urednik kulture u magazinu “Figaro” i član UNS-a Žan Kristof Buison posetio je danas Udruženje novinara Srbije (UNS).

Buison je u posetu UNS-u došao u okviru brodskog proputovanja Dunavom, od Pasau-a (Nemačka) do Bukurešta, koje magazin „Figaro“ organizuje za svoje pretplatnike.

Kako je objasnio UNS-u, „Figaro“ za svoje pretplatnike organizuje različite vrste putovanja, od stručnih, do zabavnih.

“Naši pretplatnici su zainteresovani za putovanja, oni veruju našem listu i ovaj način poslovanja je za sada uspešan”, rekao je Buison.

Osim brodske ture Dunavom, u okviru putovanja od Pasaua do Bukurešta, pretplatnici „Figaroa“ imaju i izlete i van gradova kroz koje prolaze, pa će tako u Srbiji biti dva dana - danas u Beogradu, a sutra u Topoli.

“Novinari Figaroa, dan pre nego što dođemo u neko mesto, putnicima govore o najznačajnijim znamenitostima grada i upoznaju ih njihovom istorijom. Danas smo u Beogradu, obići ćemo centar, Savamalu, Dedinje, a sutra idemo za Topolu”, kaže Buison.

Žan Kristof Buison je jedan od najboljih poznavalaca srpske kulture u evropskim medijima. U poslednjih 15 godina napisao je više od 100 članaka i nekoliko knjiga o Srbiji i znamenitim Srbima.

 

16. septembar 2015. godine

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi