Насловна  |  Шта радимо  |  Акције  |  Помозимо Стефану
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Акције

Помозимо Стефану

Удружење новинара Србије придружило се акцији прикупљања новчаних средстава за лечење четворогодишњег Стефана Трајковића из Грачанице, сина нашег колеге Владана Трајковића.

Стефан болује од тумора на мозгу и захваљујући досад прикупљеним прилозима оперисан је на Институту у Бристолу. Да би у наредна два месеца Стефан у Енглеској наставио неопходно лечење (зрачење) потребно је још новца.

Молимо све који су могућности, да се придруже акцији како би се Стефан што пре опоравио.

Новчану помоћ можете да уплатите на динарски рачун код Комерцијалне банке бр. 205 900100757017094 на име Трајковић Владан (отац малог Стефана) или девизни рачун на Косову и Метохији код Раиффеисен банке на бр. 1501011000288133 на име Трајковић Владан, као и девизни рачун код Комеријалне банке АД Београд.

Додатне информације можете да добијете на тел. Стефанових родитеља Милене и Владана Трајковића, +381 (0)65 6148 778.

 __________________________________________________________________________________

четвртак, 4. новембар 2010.

Четворогодишњи Стефан се успешно опоравља после операције на мозгу

УНС се захваљује колегиницима и колегама и другим донаторима који су новчано помогли лечење сина Владана Трајковића, нашег колеге из Грачанице

Мали Стефан Трајковић, четворогодишњи син колеге Владана Трајковића из Грачанице, успешно се опоравља после више операција на мозгу.

Крајем јуна дечак је оперисан у Енглеској где је провео три месеца на постоперативном опоравку и зрачним терапијама.

Отац Владан каже да је операција у Институту у Бристолу којом је уклоњен тумор била веома тешка и да је трајала петнаест сати. Након операције Стефан је провео девет дана на апаратима за дисање.

Затим је уследио тежак опоравак и тарапија зрачењем коју Енглези нису желели да наплате. Посебну захвалност за позитиван исход лечења према Владановим речима има хирург Ричард Едвардс и његов лекарски тим.

Тренутно се мали Стефан са родитељима и сестром налази на рехабилитацији у Бањи Ковиљачи.

- Наш син је из дана у дан боље, каже Владан Трајковић и захваљује се свим знаним и незнаним добротворима који су својим прилозима помогли Стефаново лечење.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси