Насловна  |  Шта радимо  |  Догађаји  |  УНС-ова школа на Миксер фестивалу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Догађаји

УНС-ова школа на Миксер фестивалу

Школа веб новинарства, вештина и предузетништва коју Удружење новинара Србије организује већ шесту годину представила се на Миксер фестивал 2014.

У петак, 6. јуна, у оквиру Зоне едукације посвећене одрживом образовању представљен је начин рада и програм наше школе која образује и усавршава за рад у новим медијима.

У 45-минутном представљању речи је било и о полазницима, њиховим радовима, о заблудама у веб новинарству и кључним елементима за креирање доброг садржаја на вебу.

До сада наставу у Школи веб новинарства пратили су полазници из Србије, али и из иностранства. Обуку су прошли људи нашег говорног подручја, који живе у Америци, Израелу, Аустрији, Француској, БиХ, Хрватској, Великој Британији, Румунији, Мађарској, Швајцарској, Шведској, Русији.

УНС-ова школа показала је и да је посебно занимљива јер спаја људе различитих годишта, занимања, интересовања, социо-економског положаја, комерцијалне и стипендиране полазнике. 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси