Насловна  |  Шта радимо  |  Догађаји  |  Представници Свекинеског удружења новинара посетили УНС
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Догађаји

Аутор: К. К. Извор: УНС

Представници Свекинеског удружења новинара посетили УНС

Шесторо представника Свекинеског удружења новинара посетило је данас УНС и разговарало са председником Извршног одбора УНС-а Петром Јеремићем.

Јеремић је колеге из Кине упознао са историјом и активностима УНС-а, стањем у медијима у Србији, поштовањем новинарских стандарда, као и изазовима новинарства у Србији.

Гости из Свекинеског удружења новинара бораве у посети УНС-у од 22. до 26. октобра.

Они су до сада обишли место погибије троје кинеских новинара током бомбардовања кинеске амбасаде 1999. године, где су са председницом УНС-а Љиљаном Смајловић положили венце.

Колеге су обишле и садашњу амбасаду Кине, састали се са премијером Србије Александром Вучићем, председницом скупштинског Одбора за културу и информисање Весном Марјановић, посетили Радио-телевизију Србије, Адрија Медија групу и обишли градилиште моста Земун-Борча.

Данас ће се састати са министром спољних послова Ивицом Дачићем, посетити редакцију листа “Политика” и присуствовати уручењу награде УНС-а “Ђоко Вјештица”.

Делегација ће се сутра састати и са градоначелником Новог Сада Милошем Вучевићем и покрајинским секретаром за информисање Славишом Грујићем, посетити покрајински јавни сервис, а након тога посетити редакцију новосадског “Дневника”.

У септембру ове године, петоро представника УНС-а боравило је у седмодневној посети Свекинеском удружењу новинара.

24. октобар 2014. године

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси