Насловна  |  Актуелно  |  Регион  |  Позив за помоћ новинарима погођеним потресом на подручју Сисачко-мославачке жупаније
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Регион

18. 01. 2021.

Извор: ХНД

Позив за помоћ новинарима погођеним потресом на подручју Сисачко-мославачке жупаније

Хрватско новинарско друштво позива све да се укључе у акцију прикупљања средстава за хитну помоћ члановима и чланицама ХНД-а који су погођени разорним потресом на подручју Сисачко-мославачке жупаније.

Помоћ се прикупља путем ХНД-овог Фонда солидарности те ће се исплаћивати циљано према специфичним потребама чланова Друштва на том подручју.

- Сигурни смо да су се многи већ укључили у различите добротворне акције које се од првог дана покрећу за потресом погођено подручје. У ХНД-ову огранку СМЖ-а имамо 23 члана и чланицу, а још је неколико чланова и чланица с тог подручја изван огранка. Помоћ се прикупља путем ХНД-овог Фонда солидарности те ће се исплаћивати циљано према специфичним потребама наших чланова на том подручју. Након проведене акције прикупљања средстава и састављања листе потребних ствари, Управни одбор Фонда солидарности донијети ће одлуку о расподјели средстава, стоји у позиву Хрватског новинарског друштва те се додаје да будемо солидарни с новинарима и новинаркама којима је помоћ сада пријеко потребна.

Тијек и резултате акције можете редовито пратити на веб страници ХНД-а  hnd.hr и друштвеним мрежама ХНД-а (Facebook,TwitterInstagram) 

Уплатити се може на посебан рачун ХНД-а отворен код Сбербанке само за ову намјену. У наставку се налазе подаци за уплату:

Број рачуна: HR8125030071510000177

Модел: 00

Позив на број: 1111

Опис плаћања: Донација за новинаре/ке и редакције погођене потресом

Износ уплаћујете према својим могућностима.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси