Насловна  |  Актуелно  |  Регион  |  Новинари у РС међу приоритетним категоријама за вакцинацију
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Регион

26. 01. 2021.

Извор: www.nezavisne.com

Новинари у РС међу приоритетним категоријама за вакцинацију

Министарство здравља и социјалне заштите Републике Српске уврстило је новинаре у приоритетне групе за вакцинацију против вируса корона, саопштено је из Друштва новинара БиХ.

"Министарство здравља и социјалне заштите у Влади Републике Српске позитивно је одговорило на иницијативу Друштва новинара БиХ да се новинари уврсте у приоритетне групе за вакцинисање против COVID-19", наводи се у саопштењу.

О овом питању разговарано је на састанку Стручно-оперативног тима за специфичне задатке заштите и спашавања Министарства здравља и социјалне заштите у Влади Републике Српске одржаном данас, те је наведено да План вакцинације против Ковида-19 у Републици Српској дефинише приоритетне групе за вакцинацију, при чему су новинари дефинисани као једна од приоритетних категорија, у оквиру особа старости 18-64 године на пословима од јавног значаја.

"Друштво новинара БиХ је ову иницијативу упутило носиоцима извршне властзи на нивоу БиХ, те у оба ентитета", подсјетили су из овог Удружења.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси