Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Расписани први медијски конкурси за 2021.
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

04. 01. 2021.

Аутор: Ј. П. Извор: УНС

Расписани први медијски конкурси за 2021.

Обреновац и Пирот прве су локалне самоуправе које су расписале конкурсе за суфинансирање пројеката у области јавног информисања за 2021. годину. У односу на прошлу годину, Обреновац је из буџета за 2021. издвојио мање новца за медије, док је Пирот средства увећао.

Градска општина Обреновац је 30. децембра прошле године расписала два конкурса за суфинансирање пројеката за 2021. годину за које је укупно издвојено 22,5 милиона динара. Прошле године, ова локална самоуправа за медије је издвојила 500.000 динара више, односно 23 милиона динара.

Из буџета Обреновца је за 2021. годину за суфинансирање телевизијског садржаја опредељено 15.750.000 динара, док је за производњу садржаја за радио, штампане и онлајн медије издвојено 6.750.000 динара. Рок за достављање предлога пројеката, као и чланова конкурсне комисије је 20 дана од објављивања конкурс.

Град Пирот је за овогодишњи медијски конкурс определио 29 милиона динара, што је за два милиона већи износ у односу на 2020. годину. Јавни позив је отворен до 15. јануара 2021. године.

УНС ће конкурсе, као и претходних година, објављивати у рубрици „2% за медије“ као и на сајту finansiranjemedija.rs на којем ће бити постављена и решења о формирању конкурсних комисија и расподели новца пројектима.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси