Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  УНС обележио новинарску славу Аранђеловдан
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

21. 11. 2021.

Аутор: Д.Б. Извор: УНС

УНС обележио новинарску славу Аранђеловдан

У просторијама Удружења новинара Србије (УНС) у Београду данас је обележена новинарска слава Аранђеловдан. Домаћин славе била је потпредседница УНС-а и дописница „Политике“ из Смедерева Оливера Милошевић.

Отац Миле Милијанчевић је после  славског обреда са домаћином славе, генералним секретаром УНС-а Нином Брајовићем и присутнима преломио славски колач и честитао славу свим члановима Удружења.

Оливера Милошевићев је рекла да јој је част да месец дана уочи обележавања 140 година од оснивања УНС-а и две деценије од обнављања славе буде њен домаћин. Указала је на то да нас је ове године новинарска слава окупила у недељу у УНС-у, што је за новинаре по природи посла, често радни дан.

Нажалост, рекла је Милошевићева, ове године, у време епидемије коронавируса, изгубили смо бројне колеге којих се и овом приликом сећамо.

Коментари (1)

Остави коментар
чет

25.11.

2021.

Milica Stojković [нерегистровани] у 13:54

Srećna slava!

Srećna slava!

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси