Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Расписан конкурс за генералног директора РТВ
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

05. 02. 2009.

Извор: Данас

Расписан конкурс за генералног директора РТВ


Нови Сад - Управни одбор Радиодифузне установе Војводине расписао је конкурс за избор и именовање генералног директора РУВ.

 Конкурс ће бити отворен 15 дана.

Управни одбор Радиодифузне установе Војводине - Радиотелевизије Војводине - именоваће генералног директора у року од 15 дана од дана истека рока за подношење пријава на јавни конкурс, саопштио је УО РУВ.

Управни одбор РУВ одлуку је донео у окрњеном саставу, јер још није комплетиран после оставке председнице Гордане Ђурђевић-Димић и двоје чланова - Оливере Шешлије и Ђорђа Вукмировића, после смене директорице РТВ Дине Курбатвински Вранешевић и именовања Блаже Поповића за в.д. директора РТВ.

За попуну три упражњена места пријавило се 25 кандидата, а Савет Републичке радиодифузне агенције требало би да именује три члана УО РУВ до 10. фебруара.

Р. Б.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси