Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Јавни сервис треба да уређују професионалци, а не партије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

20. 01. 2021.

Извор: Политика

Јавни сервис треба да уређују професионалци, а не партије

Јавни сервис морају да уређују професионалци, а не политичке партије, поручио је председник Србије Александар Вучић одговарајући на молбу да прокоментарише захтев опозиције за уређивање РТС-а.

„Јавни сервис није прћија политичких партија и не сме да буде као у њихово време, а ни да личи на њихове тајкунске телевизије које се баве само кампањом против државе и вакцинације”, додао је Вучић.

Када је реч о захтеву за успостављање министарства за изборе, рекао је да само чека да предложе и „министарство за ношење капа”.

Одговарајући на тврдње да су се Милан Стаматовић и Душан Дуда Ивковић „продали” Вучић је казао да је његов посао као председника да увек саслуша све људе и да жели да разговара о пројектима.

Навео је да су Ивковић и он имали безброј пута различите ставове, да је реч о легенди, и да ће га он увек поштовати. „Знам колико је радио за Раднички, Србију, Југославију.

Без његове енергије и осталих који се боре не бисмо имали велелепну халу коју ћемо да имамо за две и по године”, нагласио је он.

Вучић није желео да прокоментарише оцене аустријског политиколога Флоријана Бибера, који је до сада увек био на страни опозиције, а сада их критиковао, наводећи да та особа није значајна, осим што води кампању против Србије.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси