Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Преминуо чувени водитељ Лери Кинг
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

24. 01. 2021.

Аутор: Н1, CNN Извор: Н1

Преминуо чувени водитељ Лери Кинг

Познати амерички телевизијски водитељ Лери Кинг преминуо је у 87. години, објављено је на његовом Твитер налогу.

Кинг је, како јављају медији, био хоспитализован почетком јануара, пошто је тестиран позитивно на коронавирус.

Ветеран и један од најпознатијих водитеља ток-шоу емисија освојио је мноштво награда током своје каријере, водио је емисију на ЦНН скоро 25 година „Лари Кинг уживо“, а потом је прешао на канал РТ Америка и водио емисију „Политика“.

„Са дубоком тугом Ора Медиа објављује смрт нашег кооснивача, домаћина и пријатеља Лерија Кинга, који је преминуо јутрос у 87. години у Медицинском центру Сидарс-Синај у Лос Анђелесу“, објављено је на Твитеру.

Из Ора Медиа поручују да је Кинг 63 године, путем радија, телевизије и у дигиталних медија, са много хиљада интервјуа и награда оставио сведочанство о свом јединственом таленту.

„Лери је увек на личности које је интервјуисао гледао као на истинске звезде његових програма, а на себе самог као на везу између госта и публике, без предрасуда. Без обзира да ли је интервјуисао америчког председника, неког страног лидера, славну личност, особу притиснуту скандалом или обичног човека, Лери је волео кратка, директна и једноставна питања. Веровао је да концизна питања обезбеђују најбоље одговоре, и није грешио у том уверењу“, наводи Ора Медиа у објави на Твитеру.

Како подсећа Индепендент, Кинг је 1987. године имао снажан инфаркт, а 201 7. је открио да је лечен од рака плућа. Две године касније преживео је и мождани удар.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси