Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Brainz TV добитник Светосавске награде за 2020.
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

26. 01. 2021.

Аутор: Brainz TV Извор: Н1

Brainz TV добитник Светосавске награде за 2020.

Министарство просвете, науке и технолошког развоја, због значајног доприноса афирмацији образовања на свим нивоима, промоцији формалног и неформалног образовања, као и континуираном представљању јавности наших успешних ђака, студената генијалаца, научника и уметника, наградило је канал науке и уметности Brainz TV Светосавском наградом за 2020. годину.

Ово значајно признање за постигнуте изузетне резултате у области образовања и васпитања, унапређивање образовно-васпитне праксе и развој научних и уметничких достигнућа у области образовања и васпитања у Републици Србији добило је 29 врсних педагошких радника, студената, средњошколаца и институција међу којим се налази и Brainz TV.

Награда даје увид у изглед унапређивања квалитета васпитно-образовног рада заједница и постигнућа појединаца бројним у научним и уметничким областима широм Србије.

Министар Бранко Ружић упутио је искрене честитке свим добитницима овог престижног признања, док се бриљантни матурант XIV београдске гимназије Василије Панетлић у име свих награђених захвалио на подршци, мотивацији и препознавању њиховог рада.

Brainz TVје платформа која информише о науци, образовању и култури. Део је United Media у оквиру које послује и ТВ Н1.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси