Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Теленор: Уговор са Телекомом није рестриктиван, желимо и Н1 и Нову С у понуди
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

24. 02. 2021.

Аутор: Н1, Танјуг Извор: Н1

Теленор: Уговор са Телекомом није рестриктиван, желимо и Н1 и Нову С у понуди

Улазак Теленора као новог кабловског оператора на тржиште Србије, унапредиће конкурентност и донети шири избор и понуду у том сегменту, каже стратешки саветник у Теленору Србије Горан Васић.

„Планирамо да у ту област уђемо самостално, са циљем да корисницима понудимо најшири могући избор канала, укључујући Н1, Нова С, Спорт Арена и Спорт клуб итд, јер наш уговор са Телекомом о закупу инфраструктуре није ексклузиван нити рестриктиван“, навео је Васић у писаној изјави достављеној Танјугу.

То значи да Телеком изнајмљује Теленору оптичке каблове, а Теленор креира крајњи садржај, каже Васић.

„Иако је United Grupa одбила нашу понуду за дистрибуцију њихових садржаја, надамо се да ће нам дозволити да у будућој понуди имамо и њихове канале, под комерцијалним условима“, навео је Васић.

На Васићеву изјаву реаговала је United Grupa која је оценила да је саопштење чешке компаније Теленор ко зна које по реду у коме се та компанија не ограђује од циљева Телекома које подразумева заједничко удруживање, чиме још једном јасно стављају до знања да су прихватили улогу Телекомовог партнера за уништење СББ и слободних медија Н1 и Нове С.

„Потпуно је контрадикторно и лицемерно, док оптужују канале Н1 и Нова С да неистинито информишу јавност, да у исто време нуде да их емитују на својој будућој кабловској мрежи коју планирају на инфраструкутри Телекома. Те исте уреднике и новинаре туже и траже милионску одштету, тражећи забрану извештавања о Теленору, што представља невиђен пример покушаја цензуре“, оценила је United Grupa.

У оквиру United Grupe послује и ТВ Н1.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси