Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  На ограду Н1 поново постављен транспарент „Добродошли у Луксембург“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

05. 05. 2021.

Аутор: Јелена Мирковић Извор: Н1

На ограду Н1 поново постављен транспарент „Добродошли у Луксембург“

Дан након што је обележен Дан слободе медија, на огради око ТВ Н1, која гледа на Булевар хероја са Кошара, поново је у уторак у поподневним сатима окачен транспарент на којем пише "Република Србија, довиђења, Н1, добродошли у Луксембург".

Ово није први пут да се запослени на ТВ Н1 сусрећу са оваквим и сличним транспарентима, који су пријављивани полицији, али до сада ниједан случај није добио епилог.

У септембру 2019. године постављен је транспарент са истим садржајем, а у истом периоду појавили су се и плакати на којима су писале идентичне поруке.

Месец дана касније у двориште ТВ Н1 убачени су и леци на којима су биле фотографије албанског премијера Едија Раме и програмског директора ТВ Н1 Југослава Ћосића и аутора емисије Прессинг, испод којих пише „има нека тајна веза“.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси