Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Зекић: На следећој седници РЕМ-а расправљаћемо о документарцу на Пинку
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

22. 09. 2022.

Аутор: Катарина Живановић Извор: Данас

Зекић: На следећој седници РЕМ-а расправљаћемо о документарцу на Пинку

Председница Савета РЕМ-а Оливера Зекић истакла је за Данас да ће ово тело на првој редовној седници расправљати о пријавама против Пинка поднетих РЕМ-у, након емитовања документарца о јутјуберу Богдану Илићу, познатијим као Бака Прасе.

– Стигло је неколико пријава од грађана, и једна од свештеника Ненада Илића – рекла је Зекић, додајући да ће седница РЕМ-а бити ускоро.

Свештеник Ненад Илић је Богданов отац, а власник ружичасте телевизије је најавио документарац и о њему.

На питање да ли ће и како реаговати, Илић каже за Данас да је за све ово одговоран РЕМ.

– Можда тај документарац ипак изазове неку реакцију код њих. Ако нису сви помрли – рекао је Илић кроз осмех.

Иначе, Регулаторно тело није реаговало након првог документарца о Баки Прасету, а Оливера Зекић је чак изјавила да је такав програм пожељан.

Бака Прасе је у одељењу за Високотехнолошки криминал МУП-а Србије где даo исказ по пријави Жељка Митровића. Сукоб јутјубера и власника Пинка траје недељама, а тужилаштво је најавило да ће Илић бити саслушан након документарца емитованог на Пинку.

Тај „документарац“ иначе није имао другу страну, како новинарска професија налаже, већ искључиво наводе које су као своја сазнања износили његови учесници, међу њима и глумци у Пинковим емисијама и учесници ријалитија. Митровић је тада најавио и други документарац о оцу Баке Прасета, свештенику Ненаду Илићу називајући га „криминалцем из Амстердама у мантији“.

„Нећу да коментаришем те ствари које су потпуно ван памети. Нећу ни да се спрдам са тим, да ми се дира парохија, то су добри људи. Прво сам желео да га тужим, а онда сам помислио ‘зар нема неко ко је одговоран за чување те националне фреквенције’“, рекао је Илић.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси