Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Блиц телевизија почела са радом
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

04. 10. 2022.

Аутор: Блиц Извор: Блиц

Блиц телевизија почела са радом

Драги читаоци, од данас сте нам и драги гледаоци! Блиц телевизија је трећег октобра почела са емитовањем на МТС каналу 115!

Нећемо одступити од најбрже и најпоузданије информативе којој верујете већ 26 година и зато ово важно поглавље Блица почиње као што сте од нас већ навикли - најновијим вестима.

Блиц ће без обзира да ли га гледате или читате наставити да се води највећим стандардима новинарства. Наравно, препознатљиви смо и као место где ће свако пронаћи садржај који га интересује и зато након "Вести на Блиц" можете погледати филм "Апсолутних 100", завирити у животе познатих у емисији "Сцена" и погледати једну од најпопуларнијих светских серија "Наркос".

Очекује вас и наша Ивана Мастиловић Јаснић која ће у емисији "Јасно. Као дан!" угостити једну од најмоћнијих политичких фигура у Србији.

Спремите се за врхунску понуду информативног, забавног и лајфстајл садржаја и модерну телевизију која ће тематиком и квалитетом освежити наше тржиште.

Шта смо вам припремили?

Поред традиционално најбрже информативе чека вас и до сада невиђен забавни и лајфстајл програм.

Емисија "Цеца & деца - прва сезона Цеца show-а" даће вам прилику да закорачите у дом Цеце Ражнатовић и упознате њу и њену породицу као никада пре у играно документарлном серијалу у којем ће представити живот, али и открити бројне детаље из истог за које јавност никада није сазнала!

Емисија "На терапији" приказаће вам личности из јавног живота како на каучу психијатра Славице Ђукић Дејановић откривају највеће животне драме.

На Блиц телевизији вас чекају и две култне емисије, "Балканском улицом" уз препознатљиву Весна Дедић и чувена емисија "Бисери" у којој ће чувени Вања Булић Србији поново приказати фасцинантне људске судбине.

Где гледати Блиц ТВ

БЛИЦ ТВ је доступан на свим платформама и апликацијама МТС претплатника на платформама ИРИС ТВ у Србији Босни и Херцеговини и Црног Гори. Програм је у склопу основног пакета и можете га гледати на следећим каналима:

СРБИЈА:

- ИРИС ТВ пакет на каналу 115

- Супернова кабловски пакет на каналу 15

- м:САТ сателитски програм на каналу 15

Босна и Херцеговина:

- мТел ИПТВ пакет на каналу 15

- Супернова и логософт на каналу 14

- м:САТ у Републици Српској на каналу 7

- м:САТ у Федерацији на каналу 14

Црна Гора:

- кабловски пакет на каналу 26

- м:САТ на каналу 27

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси