Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Новинар РТВ-а Љубенко Звиздић добитник награде "Другачије од других"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

22. 11. 2022.

Аутор: РТВ Извор: РТВ

Новинар РТВ-а Љубенко Звиздић добитник награде "Другачије од других"

Новинар Радио-телевизије Војводине Љубенко Звиздић, новинарка Тамара Китановић са Радио Врања, Хелена Петровић с Телевизије Прва, телевизије А1 Енес Радетинац и телевизије Курир Немања Станковић добитници су награде коју додељује Стална конференција градова и општина (СКГО) на конкурсу "Другачије од других".

Награда се додељује за прилоге о пракси локалних самоуправа, а овогодишње теме су биле животна средина, локални економски развој – женско предузетништво, смањење ризика од катастрофа и родна равноправност.

Китановић је награђена за прилог "Удахни дубоко, ако смеш", Петровић за прилог "Цикло-бицикло", Звиздић за прилог "Витез од равнице", Радетинац за прилог "Какве последице можемо имати од загађеног ваздуха" и Станковић за прилог "Депонија Темерин".

Аутори најбољих прилога биће награђени лаптоп рачунарима, а свечана додела награда победницима медијског конкурса биће организована 29. новембра 2022. године.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси