Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Брадић: пакет помоћи медијима
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

31. 03. 2009.

Брадић: пакет помоћи медијима


БЕОГРАД - Министар културе Небојша Брадић и помоћница министра за медије Наташа Вучковић-Лесендрић најавили су да ће Министарство културе за месец дана Влади Србије предложити пакет интервентних мера за помоћ медијима на које се већ одразила глобална економска криза која је захватила и нашу земљу.

Лесендрићева је прецизирала да ће на предлогу мера радити две радне групе. Једна ће се бавити решавањем проблема које се тичу професије новинара, фоторепортера и сниматеља, а друга медијском индустријом, односно питањима штампе, продукције, дистрибуције...

Брадић и Лесендрићева су рекли да се Министарство културе већ састало са представницима струковних удружења, НУНС, УНС и Асоцијације медија, да су тада изнете поједине идеје, као и да је у последњих месец дана стигло доста појединачних иницијатива, али ће уследити и нови сусрети.

(Тањуг)

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси